Disclaimer

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld, waarbij Bots Wonen streeft naar het geven van correcte en actuele informatie. Aan de informatie op de website van Op de Keere Berg kunnen geen rechten ontleend worden. Als u vragen heeft over de inhoud van de website, neem dan contact met ons op. 

 

Bots Wonen aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die verband houdt met het gebruik van deze website of met de tijdelijke onmogelijkheid om deze website te raadplegen. 

 

Copyright

Bots Wonen behoudt zich het auteursrecht op deze website voor. 

 

Cookies en webstatistieken

Op de Keere Berg maakt gebruik van cookies en webstatistieken om beter inzicht te krijgen in het gebruik van haar website door de verschillende bezoekers. Met die informatie kan Bots Wonen haar website verbeteren en beter laten aansluiten op uw behoeften.

Beelden en impressies

Beelden en impressies zijn gebruikt om u een indruk te geven van de toekomstige situatie. Alle genoemde maten zijn circa maten. Aan de informatie en beelden in deze website kunnen geen rechten ontleend worden. Rechtsgeldig zijn enkel de bij aankoop te ondertekenen contractstukken.

 

Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Bots bouwgroep is het niet toegestaan de inhoud van deze website geheel of gedeeltelijk over te nemen of op enige wijze openbaar te maken.

 

Bots Wonen © 2018 

Op de Keere Berg